Sertifikaatit ja merkinnät

Kaikki kauneustuotteemme ovat vegan sertifioituja. Lisäksi Ecocert on sertifioinut kaikki kosmetiikkatuotteemme luomu COSMOS-standardin mukaisesti. Meillä on myös sarjoja, joilla on Tanskalainen allergiatodistus ja reilun kaupan merkintä. Tiedämme, kuinka vaikeaa on pysyä eri sertifikaattien ja merkintöjen perässä, etenkin luonnontuotteiden kohdalla.

Haluatko tietää, mitä eri merkinnät tarkoittavat tai oppia lisää? Alle olemme keränneet eri merkinnöistä tietoa, joita käytämme tuotteissamme. Klikkaa kutakin sertifikaattia lukeaksesi lisää.

cosmos_new.png

Cosmos Organic jakaa kosmetiikkatuotteissa käytettävät ainesosat viiteen luokkaan ja täsmentää vaatimukset, jotka kunkin luokan on täytettävä saadakseen merkinnän.

allergy_new.png

AllergyCertified on kansainvälinen allergiamerkki, joka sertifioi kosmeettisia tuotteita. Kriteerit on kehittänyt toksikologit, jotka tarkistavat tuotteen kaikki ainesosat ja pitoisuudet ja varmistavat, että tuote on mahdollisimman hellävarainen ja lempeä iholle.

vegan_400x400.png


Vegan Society takaa, että tuotteessa ja valmistusprosessissa ei ole eläintuotteita, sivutuotteita tai johdannaisia sekä myös sen, että tuotetta ei ole testattu eläimillä ja että se ei sisällä geneettisesti muunnettuja organismeja (GMO).