Oleellisinta ihonhoitorutiinissa

Ihosi altistuu monille ulkoisille tekijöille, kuten ilmansaasteille, bakteereille ja meikille. Terveellisen, sileän näköisen ihon ja ulkonäön saavuttamiseksi sinun on säännöllisesti puhdistettava kasvosi omaan ihotyyppiisi sopivalla puhdistusaineella.

Kosteuttavat ihonhoitotuotteet ovat paljon tehokkaampia täysin puhtaalle iholle käytettäessä. Skippaa kaikki saippua joissa on korkea PH-arvo, sillä ne rikkovat kasvojasi suojaavan kerroksen. 

Välttääksesi kuivaa ja kiristävää tunnetta ihon puhdistuksen jälkeen,  valmistele ja suojaa ihoasi aina päivittäiselle altistumiselle kasvovoiteella. Iho tarvitsee kosteutta ja ravintoa pysyäkseen kauniina, terveenä ja tasapainoisena. Valitse aina ihotyypillesi sopivat puhdistus- ja kosteusvoiteet. Yleisimmät ihotyypit ovat normaali tai sekaiho, normaali tai kuivalle iho sekä normaali tai rasvoittuva iho. Oikeiden tuotteiden valitseminen on erityisen tärkeää, jos ihosi on taipuvainen näppylöille.

UK_webb_become1_1080x1080.jpg

Helppo kasvojenpuhdistusrutiini

  1. Puhdista kasvosi kahdesti päivässä

  2. Käydä puhdistusainetta hoitavilla ainesosilla kuten kosteuttavalla ja rahoittavalla aloe veralla sekä ravitsevalla sheavoilla

  3. Valitse kasvovoide, joka sopii sinun ihotyypillesi

  4. Käytä kasvovoidetta puhdistuksen jälkeen. Puhdista ihosi hoitavilla ja aktiivisilla ainesosilla, kuten hyaluronihapolla, joka kosteuttaa ja auttaa vähentämään näkyviä ryppyjä sekä kookosöljyä joka ehkäisee kuivuutta ja tuo ihoosi tervettä hehkua. 

UK_webb_become3_1080x1080.jpg

Löydä oikeat tuotteet

Löydä valikoimistamme sinulle parhaiten sopivat tuotteet.

Virkistävä puhdistusgeeli = Normaalille ja sekaiholle, käyttäen ainoastaan sokeria ja aminohappoon perustuvia tensidejä (glukosiitteja ja glutamaatteja) puhdistusgeeli poistaa tehokkaasti ilmansaasteet sekä meikin. Sisältää myös puhdistava, mutta hoitavaa aloe veraa.

Kosteuttava päivävoide = Normaalille ja sekaiholle. Antaa pitkäkestoista kosteutta ja kimmoisuutta. Sisältää aloe veraa, jojobaöljyä, manteliöljyä sekä hyaluronihappoa. 

Hellävarainen puhdistusgeeli  Normaalille ja kuivalle iholle. Poistaa tehokkaasti ilmansaasteet ja meikin. Sisältää sheavoita ja muita hoitavia ainesosia. 

Ravitseva päivävoide = Normaalille ja kuivalle iholle. Luonnostaan ravitseva, hoitava ja kosteuttava. Tekee ihostasi sileän tuntuisen. Sisältää kookosöljyä, sheavoita, kauraöljyä sekä hyaluronihappoa.

UK_webb_become2_1080x1080.jpg