Kasvotuotteet

Tee ihanasta luomusertifioidusta päivävoiteesta ihosi paras ystävä ja aloita käyttöön vegaaninen kasvojenhoito. Meiltä löydät luonnonmukaiset kasvojenhoitotuotteet, kuten kasvipohjaiset kasvovoiteet ja puhdistusaineet. Cosmos Organic -luomusertifiointimme vaatimusten mukaisesti tuotteemme eivät koskaan sisällä parabeeneja tai silikonia.

ProdukterFace_800x800.jpg

Kasvojenhoito sarjamme

Esittelyssä Urtekram Nordic Beautyn kasvojenhoitosarja jokapäiväiseen käyttöön, jokaiseen tarpeeseen. Kaksi sarjaa, 6 tuotetta; Ravitseva puhdistusgeeli, kosteuttava päivävoide ja yövoide normaalille ja sekaiholle sekä  hellävarainen puhdistusgeeli, ravitseva päivävoide ja yövoide normaalille ja kuivalle iholle. 

Luonnollisesti rauhoittavat, kosteuttavat, ravitsevat ja raikastavat ainesosat kuten aloe vera, jojobaöljy, sheavoi sekä hoitava hyaluronihappo takaavat kokopäivän kestävän kosteutuksen. 

Yövoiteet!

Nyt saat koko kasvojenhoito rutiinisi Urtekram Nordic Beautyilta! Laajensimme sarjaa jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettua vegaanista kasvojenhoitosarjaa kahdella yövoiteella. Kosteuttava yövoide normaalille ja sekaiholle, hyaluronihappo sekä hoitava aloe vera, jojoba- ja manteliöljy tehokosteuttavat ihoasi yön aikana. Ravitseva yövoide normaalille ja kuivalle iholle. Hyaluronihappo sekä hoitava kookosöljy, sheavoi sekä kauraöljy vahvistavat ja ravitsevat ihoasi yön aikana. Sertifioitu Ecocert Cosmos Organic -standardin mukaan, 100 % luonnonmukaisista ainesosista sekä vegaanisia.

Tuotteet ovat:

✔️ Sertifioitu Ecocert Cosmos Organic -standardin mukaan

✔️ 100 % luonnonmukaisista ainesosista

✔️ Vegaanisia

✔️ Kasvipohjaisissa pakkauksissa

Kasvojenhoito rutiini

Ihosi altistuu jatkuvasti ulkoisille ärsykkeille kuten ilmansaasteille, bakteereille ja meikille. Huolehdi ihostasi tällä yksinkertaisella ihonhoito rutiinilla ja olet paras versio itsestäsi.

Iho- ja hiustenhoitotuotteemme on Ecocert luomusertifioituja COSMOS Luomu Standardin mukaan. Lue lisää täältä.

Tuotteemme

Filtterit

Valitut filtterit

Ei valittuja filttereitä