Kauneusrituaalisi

Sinun aikasi loistaa!

Kauneusrituaalit, ylelliset hetket ihollesi ja sielullesi sisältävät usein hoitavien ja ravitsevien ainesosien käyttöä, ja niitä ovat historiallisesti suorittaneet lähes vain korkeammat yhteiskunnan luokat. Esimerkiksi Kleopatran kerrotaan kylpeneen aasinmaidossa pitääkseen ihonsa kauniina, ja hänen kerrotaan nukkuneen kultanaamio kasvoillaan nuorentaakseen ihoaan ja ylläpitääkseen kauneuttaan. Katariina Suuren tarina kertoo, että hän sekoitti eteerisiä öljyjä puhtaan jään kanssa ja käytti sitä iholleen.

Kauneudenhoito tarjoaa ylellisyyden hetkiä, omaa aikaa, ja nykyään sillä on suuri rooli monien ihmisten elämässä. Kauneusrituaalit ovat muuttaneet lähestymistapaamme ihonhoitoon. Rutiinit ja rituaalit, joita teemme puhdistaessamme ja kosteuttaessamme ihoa, ovat nykyään lähempänä menneisyydestä oppia tapaa. Jatkamme tehokkaiden, aktiivisten, erityisten ainesosien ja ihonhoitoinnovaatioiden etsimistä hemmotellaksemme itseämme, lievittääksemme stressiä ja ehkäistäksemme ihon ikääntymistä.

Tämän päivän kauneusrituaalit joskus niin stressaavassa arjessa, ovat meille tärkeitä hemmotteluhetkiä, joilla on paljon positiivisia vaikutuksia sekä kehoon että sieluun. Tämä tietoinen lähestymistapa ihonhoitoon tarjoaa ylellisiä hetkiä itsellesi sekä tuo mukanaan terveen, kauniin ja ravitun ihon!

UK_webb_beautyroutine_800x800_4.jpg

Luo oma ylellinen kauneusrituaalisi

Urtekram Nordic Beauty tarjoaa täydelliset tuotteet kauneusrituaaleihisi, jotka taistelevat kuivaa ihoa vastaan ​​ja pitävät sen hyvin kosteutettuna! Soft Wild Rose- ja Wild Lemongrass -vartalovoit ja -pesuaineet sopivat tähän täydellisesti, joten voit helposti luoda omia kauneusrituaaleja suosikkituotteillasi! Kauneusrituaalit ovat nykyään kaikille!

5 helppoa vaihetta

  1. Varaa kalenteristasi aikaa omalle hemmotteluhetkelle
  2. Sytytä kylpyhuoneeseesi kynttilöitä ja laita rauhoittavaa musiikkia soimaan
  3. Valitse tarkoin puhdistavia ja kosteuttavia kauneustuotteita, tuoksulla jota sinä kaipaat tänään; rauhoittavaa, energisoivaa, piristävää
  4. Ota viereesi pehmeä pyyhe ja nauti rentouttavasta kylvystä tai kuumasta suihkusta
  5. Herätä aistisi ja ole läsnä hetkessä

UK_webb_beautyroutine_800x800_1.jpg

Löydä tuotevalikoimastamme omaan kauneusrituaaliisi sopivat tuotteet

Suihkusaippuat ja kuorinnat

Puhdistavat, kosteuttavat ja pehmentävät vartalosaippuat ja -kuorinnat löydät meiltä monessa eri tuoksussa; raikastavana, energisoivana, rentouttavana, kukkaisena, riippuen mielialastasi. Tuotteet sisältävät kosteuttavia ainesosia, kuten aloe veraa sekä luonnonmukaisia öljyjä. Luo sinulle upean kauneuskokemuksen.

Vartalovoit

Nämä ylelliset vartalovoit tarjoavat sinulle jokapäiväistä ylellisyyttä. Koostumus on erittäin täyteläinen, ravitseva ja sisältää ihania hoitavia ainesosia, kuten E-vitamiinia, ravitsevaa sheavoita, makadamiapähkinäöljyä sekä kaakaovoita. Vartalovoiteemme löytyvät kahtena suosittuna tuoksuna, Soft Wild Rose ja Wild Lemongrass ja ne jättävät ihoosi pehmeän samettisen tunteen.

Vartalovoiteet

Laajasta valikoimastamme löydät: raikastavan, energisoivan, rentouttavan tai kukkaisen, valitse suosikkisi. Kaikki vartalovoiteemme sisältävät hoitavia ainesosia, kuten pehmentäviä luonnonmukaisiaöljyjä, kosteuttavaa aloe veraa ja ravitsevaa sheavoita. Auta ihoasi palauttamaan oikea kosteustaso kylvyn tai suihkun jälkeen kosteuttavien, ravitsevien vartalovoiteiden avulla, jotka tarjoavat pitkäkestoisen silkkisen pehmeän tunteen.

Webb_content_beautyroutine_800x800_3.png