GO WITH THE FLOW, STAY IN THE FEELING

Wild Lemongrass

Wild Lemongrass tuotesarjassa on raikas ja luonnollinen sitruksen tuoksu. Hoitavilla ja uudistavilla ainesosilla kuten aloe veralla ja hyaluronihapolla pidät ihosi ja hiuksesi kosteutettuna ja terveen näköisenä. Ecocert luomusertifioitua sekä 99-100 % luonnollista alkuperää. Vegaaninen.

Soothing Lavender

Soothing Lavender -tuotesarjassa on ihanan rauhoittava laventelin tuoksu. Kosteuttavat ainesosat kuten aloe vera ja rauhoittava pajunkuoriuute auttavat kosteuttamaan ihoa. Hiustuotteiden sisältämä parsakaalinsiemenöljy lisää hiuksiisi kiiltoa. Ecocert luomusertifioitua sekä 99-100 % luonnollista alkuperää. Vegaaninen.

Spicy Orange

Rise and Shine Spicy Orange Blossom - tuotesarjassa on lämpimän mausteinen, mutta raikas appelsiinikukinnan tuoksu. Ravitsevat ja hoitavat ainesosat kuten aloe vera ja hyaluronihappo kosteuttavat ihoasi. Hiustuotteiden sisältämä jojobaöljy jättää hiuksesi sileiksi ja pehmeiksi. Ecocert luomusertifioitua sekä 99-100 % luonnollista alkuperää. Vegaaninen.

Soft Wild Rose

Ylellinen, ihastuttavan villiruusun tuoksuinen sarja. Ihonhoitotuotteissa hoitavina aineina toimivat aloe vera, sheavoi sekä luonnolliset öljyt.  Hiustuotteiden tehoaineita ovat kosteuttava aloe vera, väriä suojaavat merikaali sekä punajuuri. Sopii värjätyille hiuksille. Ecocert luomusertifioitua sekä 99-100 % luonnollista alkuperää. Vegaaninen.

Filtterit

Valitut filtterit

Ei valittuja filttereitä