Hiustenhoitotuotteet

Valitse luonnonmukainen hiustenhoitotuote, joka sopii juuri sinun hiustyypillesi. Valikoimassamme on shampoo ja hiustenhoitoaine normaaleille, kuiville ja ohuille hiuksille sekä shampoo hilsettä vastaan ja shampoo ärtyneelle hiuspohjalle. Hoida hiuksiasi hajusteettomilla tuotteilla tai valitse tuotteita hyväntuoksuisista hiustenhoitosarjoistamme.

Haircare_540x540.png

Kuinka hiukset pestään?

  • Pese hiuksesi haaleassa vedessä, koska kuuma vesi kuivattaa sekä hiuksesi että päänahan.
  • Älä käytä liikaa shampooa, pieni määrä (kolikon verran) riittää riippumatta siitä, kuinka pitkät hiukset ovat.
  • Hoitoaine tulisi levittää vain latvoihin eikä lainkaan hiusten juureen tai päänahkaan.

Kuinka luomu hiustuotteita käytetään?

"Tavallinen" shampoo sisältää ainesosia, jotka tekevät siitä "liian tehokkaan" ja vievät hiuksista ja päänahasta kaiken rasvan, mutta myös paljon kosteutta. Luomu hiustenhoitotuotteet ovat lempeämpiä ja varmistavat, että päänahka ja hiukset säilyttävät luonnollisen kosteustasapainonsa eivätkä kuivu tai "sähäköidy". 

Hiukset vaativat lyhyen sopeutumisjakson siirtyessään tavanomaisesta tuotteista, luomu hiustenhoitoon. Kun käytät luomusertifioitua shampoota ensimmäisen kerran, hiukset voivat tuntua aluksi jäykiltä, ​​koska tuote ei sisällä silikonia. Käytä siksi shampoon käytön jälkeen hoitoainetta palauttaaksesi hiusten kosteustasapainon ja taipuisuuden.

 

Kun etsit omille hiuksillesi sopivia hiustenhoitotuotteita, mieti näitä asioita:

  • Hiuslaatu. Onko sinulla tavalliset, helposti rasvoittuvat vai kuivat hiukset?
  • Kuinka hoidat hiuksiasi? Värjätkö, vaalennatko vai pidätkö hiuksesi luonnollisina?
  • Kuinka muotoilet hiuksiasi? Käytätkö hiustenkuivaajaa, suoristinta tai kiharrinta?

Kun olet löytänyt hiustyyppisi ja tarpeesi, löydät oikeat tuotteet. Meiltä löytyy tuotteita useimmille hiustyypeille, Intense Moisture Shampoo & Conditioner tavallisille hiuksille, Ultimate Repair Shampoo & Conditioner kuiville ja vaurioituneille hiuksille ja Maximum Shine Shampoo & Conditioner elottomille hiuksille, jotka tarvitsevat kosteutta ja ylimääräistä kiiltoa. Jos hiuksesi ovat erityisen kuivat ja tarvitsevat hoitoa kokeile Coconut Hair Oil hiusöljyä, joka koostuu luomumanteli-, jojoba- ja parsakaalinsiemenöljystä. 

Filtterit

Valitut filtterit

Ei valittuja filttereitä