Opas kauniille hiuksille

Kauniit hiukset vaativat hyviä hiustuotteita. Sanotaan, että kauniiden hiusten salaisuus alkaa terveestä päänahasta, sillä se tuottaa hiuksia suojaavaa öljyä, talia, joka pitää ne kosteutettuna. 

Kun hiuksia ei pese moneen päivään, öljy kerääntyy hpäänahkaan, joka tekee hiuksista rasvaisen näköiset. Hyvät shampoot on suunniteltu siten, että ne poistavat ainoastaan ylimääräisen öljyn, tehden hiuksista puhtaamman näköiset ja tuoksuiset. On tärkeää pitää huolta hiuksista, sillä se estää hiuksiasi katkeilemasta ja kuivumasta erityisesti kesällä, ku aurinko ja merivesi on kuivattanut hiuksia. Toisaalta liialline kosteutus saattaa tehdä hiuksista rasvaiset ja likaiset. 

Siksi, kun valiset itsellesi sopivaa shampoota ja hoitoainetta, on tärkeää valita juuri sinun hiustyypillesi sopivat tuotteet. Eri koostumuksilla on erilaiset hyödyt. Hoitoaine on hiustenpesun toinen vaihe ja se tekee hiuksistasi pehmeä ja kammattavan sekä suojaa niitä vaurioilta harjatessa ja muotoillessa. 

UK_webbcontent_hair_july_800x800_1.png

Terveiden hiusten kultaiset säännöt

Shampoomme sekä hoitoaineemme on tehty 99 % luonnonmukaisista raaka-aineista, jotka sopivat monille eri hiustyypeille ja ovat hellävaraisia hiuksille sekä päänahalle. Ne poistavat ylimääräistä öljyä, jättäen juuri sopivan määrä luonnollisia öljyjä vahvistamaan hiuksiasi sekä suojaamaan niitä ulkoisilta tekijöiltä. 

Totuttele luonnollisiin tuotteisiin

Vaihtaessasi tavallisista tuotteista luonnonmukaisiin, saatat alussa huomata hiustesi rasvoittuvat tavallista herkemmin, mutta parin viikon käytön jälkeen hiuksesi tottuvat muutokseen ja rakastuvat uuteen luonnolliseen hoitotapaan. 

Vinkki! Käytä ainoastaan kolikon verran shampoota ja hiero sitä hiuspojaasi. Anna shampoon valua hiuksiasi pitkin kun huuhtelet sitä pois. Lisää hoitoainetta vain hiuksiin (ei siis hiuspohjaan), anna olla hetki ja huuhtele. 

UK_webbcontent_hair_July_800x800_3.png

Mitä ominaisuuksia tarvitset hiustuotteissasi? Vastaa seuraaviin kysymyksiin ja selvitä:

  1. Millainen hiuslaatu sinulla on? Normaali, kuiva, vaurioittunut, rasvainen, ohut? 
  2. Värjäätkö hiuksiasi?
  3. Muotoiletko hiuksiasi suoristimella, kihartimella tms?

Vinkki! Muista, että saavuttaaksesi parhaat tulokset, käytä saman sarjan shampoota ja hoitoainetta. 

Wildlemongrass600x600.jpg

Löydä tuotteesi

Löydä omalle hiustyypillesi sopivimmat tuotteet:

Wild Lemongrass Intense Moisture Shampoo & Hoitoaine Conditioner: Normaalille ja kuiville hiuksille. Jotta saisit eloa hiuksiisi. Aloe vera ja muut ainesosat antavat extra kosteutusta hiuksille. Raikkaalla sitruunaruohon ja siutruksen tuoksulla.

Spicy Orange Ultimate Repair Shampoo & Hoitoaine: Kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Sheavoi ja jojobaöljy jättävät hiuksesi sileiksi ja pehmeiksi. Makealla appelsiinikukinnon tuoksulla. 

Soothing Lavender Maximum Shine Shampoo & Hoitoaine: Normaalille ja elottomille hiuksille. Ravitseva parsakaalinsiemenöljy sekä laventeli tuovay extra kiiltoa ja elävöittävät hiuksia. Laventelin rauhoittavalla tuoksulla. 

Soft Wild Rose Colour Preserve Shampoo & Hoitoaine: Värjätyille hiuksille. Kosteuttava aloe vera,  hiuksia suojaava merikaaliuute sekä antioksidanttinen punajuuri ravitsevat hiuksiasi ja suojaavat hiusväriäsi. Lisää kiiltoa ja tekee hiuksistasi terveen näköiset. Hemmottelevalla ruusun tuoksulla.  

Special Hiustuotteet: Jos sinulle spesifisiä tarpeita - esim. kuiva päänähkä - erikoishiustuotteemme auttavat sinua. Tästä sarjasta löydät shampoon hilseelle, ärtyneelle päänahalle. kuivalle päänahalle tai ohuille hiuksille. Tuotteet on kehitetty tarkasti tarpeillesi.