Kookos on kookospalmun hedelmä, jonka valkoisesta lihasta saadaan muun muassa kookosöljyä. Kookosöljyä käytetään laajalti raaka-aineena kosmetiikassa, varsinkin iho- ja hiustuotteissa, sen kosteuttavien ja ravitsevien ominaisuuksien vuoksi. Kookosöljy auttaa pehmentämään ihoa ja estää hiuksia kuivumasta tai vaurioitumasta. 

Kookosöljy sisältää antioksidanttista E-vitamiinia ja se suojaa ihoa myös ilmansaasteilta. Sen sanotaan myös omaavan ärtynyttä ihoa rauhoittavia ominaisuuksia. Kookosöljy yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa on täydellinen ainesosa kosmetiikkatuotteisiin, ja kaiken tämän lisäksi, kookoksessa on ihana kesästä muistuttava trooppinen tuoksu. 

5 kookosöljyn etua

✔ Kookosöljy toimii loistavana kosteuttajana pehmentäen ihoa 

✔ Kookosöljy ehkäisee ihon ja hiusten kuivumista

✔ Kookosöljy sisältää E-vitamiinia

✔ Kookosöljy on loistava raaka-aine kuiville ja vaurioituneille hiuksille

✔ Kookosöljyn trooppinen tuoksu muistuttaa kesästä ja lämmöstä!

 

Coconut.png

Kookos -tuotteita

System.Threading.Tasks.Task`1[System.Threading.Tasks.VoidTaskResult]